De multitool is de ideale hulp bij het klussen

Een grote onderzoek naar klussen in Nederland uit 2017 toonde aan dat er ruim 17 miljoen klusjes, zowel groot als klein, in en om onze huizen liggen te wachten. Samen zou dit zelfs een bedrag van bijna 8 miljard moeten kosten. De Nederlander klust veel, kan er dus wel geconcludeerd worden. De Multitool is gereedschap dat daar uitstekend bij kan helpen. Uiteraard zijn er ook andere hulpmiddelen die goed kunnen helpen bij het klussen, zowel binnen als buiten. Deze hulpmiddelen zullen in deze blog besproken worden. Al deze hulpmiddelen heb ik zelf op en om het huis getest en zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik tijdens het klussen.

De Multitool

Zoals eerder vermeld, is de Multitool een stuk gereedschap dat perfect past bij een klusser zoals jij en ik. Toolnation is een website die tal van zulke zogeheten Multitools verkoopt. Een Multitool is een apparaat of zijn meerdere apparaten in één, die de klusser in staat stellen om te zagen, schrapen, schaven, schuren, polijsten en het verwijderen van voegen in één. Perfect dus voor de doe-het-zelver. Zelf heb ik het apparaat gebruikt voor mijn trap en balkon. Ook is het apparaat uitermate geschikt voor elke vorm van hout. Een Multitool bevat tientallen accessoires die er samen voor zorgen dat jouw klus een eenvoudig karwei wordt. Je koopt de Multitool dus als het ware als totaalpakket, mits je die van een goed merk koopt. Kijk bij toolnation naar de Fein multitool en de Bosch multitool.

De gereedschapskoffer

Wellicht heb je al een bak of doos voor al jouw gereedschap maar herken je mijn probleem. Je kunt het juiste gereedschap nooit vinden en alles ligt door elkaar. Als oplossing hiervoor heb ik een gereedschapskist gekocht. Zelf heb ik deze koffer voor nog geen 100 euro aangeschaft via koopjedeal.nl. Deze koffer bevat 320 verschillende delen en bevat al het gereedschap dat je in en om het huis nodig zult hebben. Hierbij kun je denken aan alle soorten en maten schroevendraaiers, bouten, moertjes en dergelijke, Zelf een hamer, schaar en nijptang zitten verwerkt in de strak ontworpen koffer. Handschoenen zitten ook in de koffer, erg handig ter bescherming van je eigen handen.

Gereedschapswagen

Ben je een regelmatige klusser en opzoek naar wat groters dan een koffer of doos alleen. Koop dat een gereedschapswagen. Dit is een wagen van ongeveer 1 meter hoog met tal van handige lades en opbergvakjes voor al jouw gereedschap. Je zult het gereedschap, in tegenstelling tot bij de koffer, nog wel zelf aan moeten schaffen. Met behulp van de wagen kun je van al jouw huiselijke klussen een groot succes maken. Succes gegarandeerd, tenzij je twee linkerhanden hebt.

Geef een reactie