Geweldige vakantie zo aan het einde van het jaar

Nieuw jaar, nieuwe kansen en dus de perfecte tijd voor een nieuwe blog! Dit wordt mijn plekje op het internet waar ik graag mijn persoonlijke verhalen deel. Zo wil ik het jaar goed beginnen door je alles te vertellen over mijn werkelijk waar uitstekende vakantie zo aan het einde van 2018. Normaal spendeer ik kerst en de jaarwisseling gewoon thuis met vrienden of familie. Dit jaar wilde ik iets anders. Ja, het einde van 2018 moest en zou onvergetelijk worden – en dat is nog eens gelukt ook! Dus ben je nieuwsgierig of wil je simpelweg wat leuke ideeën opdoen voordat je jouw zonvakantie gaat boeken? Dan zit je goed hier bij mij op mijn kersverse blog! Vandaag kom je alles te weten over mijn geweldige vakantie.

Geen gedoe en zeker geen gezeur

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik echt gek ben op mijn vrienden en familie, maar soms even niet. Je herkent het misschien wel. Er zijn van die momenten dat je gewoon even geen zin hebt in het gedoe, het geregeld en het gestress rond de feestdagen. Dit jaar keken mijn partner en ik elkaar aan en besloten we iets te doen dat we nog nooit gedaan hadden: een vakantie te boeken voor het einde van het jaar. We waren allebei het grauwe weer zat. Het was hoog tijd om weer even wat zonnestralen te pakken. Dus we besloten het allemaal gelijk goed aan te pakken. We hadden direct bedacht om er een zonvakantie van te maken.

Opwarmen en vitamientjes opdoen

Vroeger luisterde ik altijd met een half oor naar mensen die beweren dat een zonvakantie in de winter echt een goed idee om de “figuurlijke batterij op te laden”. Ik begrijp nu pas hoe on the money die mensen waren! Je wil het misschien niet helemaal geloven, maar ik ben echt weer helemaal zen terug gekomen na de vakantie. We waren naar een heerlijk warm land gegaan. Daar hebben we voornamelijk lekker in de zon gelegen. Even goed opwarmen en weer de nodige vitamine D opdoen. In dat moment merkte ik pas hoeveel ik te kort kwam. Ik sliep namelijk op vakantie weer heerlijk.

Niet denken maar gewoon doen

Twijfel jij of zo’n vakantie aan het einde van het jaar een goed idee is? Ga jij er eigenlijk nooit tussenuit wanneer het niet zomer is? Hoog tijd dat je daar verandering in aanbrengt! Een vakantie naar de zon in de grauwe winterperiode is echt bij uitstek iets dat je gedaan moet hebben in je leven. Daarom is mijn nieuwe motto voor het jaar 2019: niet denken, maar gewoon doen! Vol energie en motivatie ben ik aan het nieuwe jaar begonnen. Ik sta te popelen om te zien wat 2019 allemaal in het vooruitzicht heeft. Eén ding weet ik wel zeker: de vakantie aan het einde van het jaar is alweer geboekt!

Geef een reactie