Waarom kartonnen dozen?

Moet jij regelmatig spullen versturen? Dan kunnen kartonnen dozen daar heel erg handig voor zijn. Wanneer je producten naar je klanten wilt versturen is het heel slim om dat in dozen te doen. Ten eerste wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij je klanten. Het is daarom heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je de producten op een nette manier opstuurt naar je klanten. Wanneer je de producten op een hele onzorgvuldige manier opstuurt naar je klanten is de kans heel erg groot dat zij een slecht beeld gaan krijgen van je bedrijf. En dat wil je natuurlijk niet hebben. Zorg er daarom als bedrijf voor dat je voldoende aandacht besteed aan de verpakking van je producten. Wanneer je kartonnen dozen gaat gebruiken als verpakkingsmateriaal zou je er vaak ook nog voor kunnen kiezen om het logo van je bedrijf op de dozen te bedrukken. Dit oog wat professioneler en de klanten kunne in één oog opslag zien van wie het pakketje is.

Bescherming 

Naast het feit dat de verzending er netter uit ziet wanneer je je producten verzend in dozen heeft het ook nog andere voordelen. Een van die voordelen is dat je de producten die binnen in de doos zitten extra kunt beschermen. Je wilt natuurlijk niet dat de producten kapot aankomen bij de klanten. Naast het feit dat dit gewoon helemaal niet prettig is voor de klanten geeft het ook een slechte naam aan je bedrijf. Al helemaal wanneer dit vaker dan één keer gebeurt. De doos om het product zorgt als het ware dus als een soort extra bescherming. Wanneer je het idee hebt dat het product nog wat meer bescherming nodig heeft. Wanneer je denkt dat dat het geval is zou je de dozen ook nog extra kunnen opvullen met bijvoorbeeld bubbeltjesplastic. Dan is de kans dus nog een stuk minder groot dat de producten binnen in tijdens de verzending beschadigen. En dat is natuurlijk waar je uiteindelijk naar toe wilt streven als bedrijf zijnde. 

Verschillende dozen

Natuurlijk zijn er heel erg veel verschillende soorten producten die verzonden moeten worden. Deze producten kunnen heel erg verschillen. Zo is het ene product een stuk groter dan het andere product. of is het ene product breekbaarder dan het andere product. Omdat er zoveel verschillende producten zijn, zijn er ook heel erg veel verschillende soorten kartonnen dozen waar je uit kunt kiezen. Zo is de ene doos groter dan de andere doos. Ook kan de vorm van de dozen heel erg verschillen. Eigenlijk is er voor elk product dat je kunt bedenken wel een geschikte doos te vinden. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor plastic verpakkingen maar die zijn natuurlijk weer een stuk slechter voor het milieu dan de kartonnen dozen. 

Geef een reactie