Last van haaruitval? Een transplantatie kan de oplossing zijn

Tegenwoordig is het mogelijk om veel aan onszelf te laten veranderen. De technologie aan medische ingrepen op ons lichaam is de afgelopen jaren ontzettend veel gegroeid en veel mensen maken er dan ook wat graag gebruik van. Er zijn veel verschillende zaken die we aan ons lichaam kunnen laten aanpassen. Sommige mensen doen dit vanwege de schoonheidsredenen, maar het is daarnaast ook mogelijk om iets te laten veranderen door medische redenen. Wanneer je dus last hebt van een bepaalde ziekte of aandoening kan je daar tegenwoordig ook op een goede manier bij geholpen worden. Dat is erg fijn, omdat dit voor sommige mensen erg veel onzekerheden kan brengen. Men kan dan beter functioneren in het dagelijkse leven, waardoor iets als een haartransplantatie erg waardevol kan zijn voor mensen die hier last van hebben. 

 

Haaruitval 

Zo kan het gebeuren dat je last hebt van haaruitval. Haaruitval kan erg vervelend zijn en sommige mensen ervaren hier dan ook dagelijkse problemen en onzekerheden door. Op zich is het niet gek voor ouderen om last van wat haarverlies te hebben, maar sommige mensen hebben hier ook op jongere leeftijd al wat last van. De haaruitval oorzaken kunnen dan ook erg verschillend zijn. Vaak kan haaruitval voorkomen doordat dit in de familie zit. Wanneer jouw opa of vader dus op een jongere leeftijd al last had van haaruitval, is de kans aanwezig dat dit ook bij jou kan gebeuren. Uiteindelijk maakt het niet al te veel uit hoe dit komt, het belangrijkste is vooral dat jij je comfortabel zal voelen met hoe je er uitziet. Wanneer dat met haaruitval niet het geval is, kan je daar dus iets aan laten doen. 

 

Haartransplantatie 

Een haartransplantatie is hiervoor namelijk de ideale oplossing. Er zijn veel verschillende manier om dit aan te pakken. De meeste mensen kiezen ervoor om deze ingreep in Turkije uit te laten voeren. In Turkije is de procedure van een transplantatie van het haar namelijk een stuk goedkoper dan in Nederland. De technologie van de haartransplantatie is in Turkije daardoor ook al verder ontwikkeld. Het kan zelfs zo veel geld schelen dat het nog steeds goedkoper is om naar Turkije te vliegen, daar in een hotel te verblijven en de transplantatie uit te laten voeren, dan wanneer je dit in Nederland laat doen. Er zijn diverse methoden voor een haartransplantatie. De vorm die het vaakst wordt gebruikt in Turkije is de haartransplantatie FUE. Bij deze methode worden de haarzakjes direct in de hoofdhuid geplaatst.

Geef een reactie