Op je paasbest voor de familiebrunch

De paasdagen staan voor de deur. Voor veel Nederlanders betekent dat gezellige barbecues, brunches en dinertjes met familie. Als ik helemaal eerlijk ben, heb ik niet altijd zin in die familiegelegenheden. Desondanks zorg ik er wel altijd voor dat ik op de best mogelijke manier voor de dag kom. Ik ben hierin vast en zeker niet de enige. Soms is het weliswaar een beetje lastig om in te schatten wat de beste keuze is voor een outfit. Daarom vertel ik je vandaag hoe je eenvoudig op je paasbest verschijnt voor de familiebrunch. Dus ga er maar even goed voor zitten, pak een drankje en ontdek hoe makkelijk het kan zijn!

Casual chique tegenover alledaags

Ten eerste moet je een keuze maken wat het is dat jij wilt uitstralen. Wil je de indruk geven dat je wat tijd en moeite gestoken hebt in je outfit? Of streef je juist naar een alledaagse uitstraling? Wanneer je wat moeite wilt doen, dan adviseer ik je om voor casual chique te gaan. Voor de heren onder ons betekent dat een slim fit overhemd in een passende pastelkleur op een nette pantalon. Zo’n slim fit overhemd staat super stijlvol en kost jou vrij weinig moeite. Waarschijnlijk moet je een slim fit overhemd alleen nog bestellen, maar ook dat is zo geregeld. Persoonlijk raad ik een slim fit overhemd van HemdVoorHem aan. Dan heb je een goed overhemd voor een gunstige prijs.

Dat waren de heren. De dames kunnen een lentejurkje aantrekken in dezelfde pastelkleuren. Niets zegt immers meer Pasen dan pastelkleuren. Ieder jaar weer zien we de zachte tinten geel, blauw en roze terugkomen. Geen fan van jurkjes? Ook jij kunt dan een slim fit overhemd aantrekken of een stoere colbert op een spijkerbroek. Voor welke uitstraling je ook gaat, zorg er in ieder geval voor dat de kleren comfortabel zitten. Niets is erger dan een familiegelegenheid bijwonen en je mega oncomfortabel voelen.

Denk aan de details

Wanneer je de outfit grotendeels hebt samengesteld, dan is het tijd voor het leukste onderdeel! Ik heb het natuurlijk over de details die een outfit echt compleet maken. Met de juiste accessoires kun je de juiste accenten leggen. Heb je bijvoorbeeld geen slim fit overhemd in een pastelkleur, maar wel in het wit? Investeer dan in een pastelkleurige das. Daarmee verander je een zakelijke outfit moeiteloos om in een feestelijke outfit. Hierdoor schuif jij echt op je paasbest aan bij de familiebrunch dit weekend.

Geef een reactie