Een tweedehands Volvo is een prima auto

Veel mensen rijden het liefst in een Volvo. En dat is natuurlijk niet zo gek. Dit Zweedse automerk staat al jaren en jaren bekend om zijn kwaliteit en comfort. Maar een Volvo is nu niet direct een goedkope auto. Zeker wanneer je een nieuwe Volvo wilt aanschaffen, zul je diep in de buidel moeten tasten. De gemiddelde Volvo-rijder heeft dat er wel voor over. Maar de mogelijkheid is er niet altijd. Wat nu als je, met een beperkt budget, toch een Volvo wilt kopen? Ga dan eens voor een tweedehands Volvo. Daar is ook niks mis mee!

Een tweedehands Volvo koop je bij een expert

Je weet dan zeker dat de auto tip top in orde is en dat er (in het verleden) geen geintjes mee zijn uitgehaald. De expert kan ook zorgen voor het onderhoud en geeft adviezen met betrekking tot brandstof, koelvloeistof en de diverse olies. Wil je een bepaald tyoe Volvo gaan rijden, maar heeft de expert deze niet op voorraad? Dan kun je Muddekok de opdracht geven op zoek te gaan. Voor je het weet heb je jouw tweedehands Volvo op je oprit of voor je huis staan.

Volvo's zijn gemaakt om lang mee te gaan

Lang voordat "duurzaamheid" en ding was, was Volvo hier al mee bezig. Een Volvo is altijd gemaakt met het idee dat er veel veilige kilometers mee gereden moeten kunnen worden. En dat lukt over het algemeen prima. Kilometerstanden van meer dan 300.000 zijn echt geen uitzondering meer. En de Volvo kan ook dan nog best een ronde mee. Want Volvo-eigenaren zijn over het algemeen brave burgers. Zij zorgen namelijk op tijd voor het onderhoud en houden de auto op die manier in topconditie. Natuurlijk moet er wel eens een onderdeel vervangen worden, maar bij normaal gebruik kan ook een tweedehands Volvo nog jarenlang mee.

Een Volvo is vaak groot

En dat heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je in een Volvo veel mee kunt nemen. Kinderen, hond(en), je complete administratie, allemaal geen probleem. Het nadeel kan zijn dat je wat meer moeite hebt met het vinden van een parkeerplek in de stad. Maar dat nadeel lijkt te overzien. Nog een nadeel kan zijn dat de Volvo een zware auto is, dat doet natuurlijk wel wat met je wegenbelasting. Aan de andere kant: je rijdt dan wel in jouw geliefde Volvo. Daar moet je natuurlijk wel wat voor overhebben. Persoonlijk vind ik de voordelen nog steeds opwegen tegen de nadelen!

Geef een reactie