Vliegen naar Istanbul

Deze zomer is het een geweldig idee om naar Istanbul te reizen, want de vliegtickets Istanbul zijn onwijs goedkoop voor wat je er in ruil voor krijgt. Bovendien is het in de zomer altijd lekker weer 

Istanbul is een bijzondere stad in Turkije. Het wordt ook wel het hart Turkije genoemd. Istanbul bevindt zich zowel in Azië als in Europa. Istanbul staat bekend om zijn bijzonder bezienswaardigheden, dei men meeneemt in een onvergetelijke ervaring. Istanbul is een cultuurrijke stad. Er leven verschillende soorten mensen over heel het land en wereld. Hoewel Istanbul niet de hoofdstad is, is Istanbul wel de belangrijkste stad van Turkije. Istanbul is namelijk een enorme metropool.Het bereiken van de ene kant naar de andere kant van deze bijzondere stad kost je misschien wel 2,5 uur.  het is een grotes stad waar veel geschiedenis te verkennen is. Er zijn veel moskeeën en paleizen die men kan bezichtigen. Ook zijn er veel natuurparken waar men zich kan opladen. Vliegtickets naar Istanbul zijn daarom een grote gift. 

Bijzonderheden van de stad

Jaarlijks stromen er miljoenen toeristen naar Istanbul. Want Istanbul is het stad van liefde, emotie en mysterie. Wil jij jezelf loslaten in het hart van Istanbul? Vergeet dan niet om tijdig je vliegticket te boeken. Toeristen beschrijven het weer, de mensen en de cultuur als warm. De mensen in Istanbul zijn erg gastvrij en behulpzaam. De straten en vooral de zeestraten zijn bomvol met mensen. De zeestraat staat namelijk bomvol met visrestaurants, deze worden vers uit het water gehaald en voor jouw ogen gemaakt. Hoe bijzonder kan het zijn? Istanbul heeft een brede gastronomie. Verschillende steden uit Turkije hebben hun specialiteiten bestempeld in het mooie stad Istanbul. Istanbul kent honderden restaurants en café's ieder met zijn of haar eigen specialiteiten. 

Vliegen naar Istanbul 

Wil jij meer naar het oosten of naar het noorden van Istanbul? In principe maakt dat niet uit. Er zijn twee schiphols in Istanbul; Sabiha Gokcen en Istanbul Airport. Echter maakt het niet uit welke je kiest, want Istanbul heeft de openbaar vervoer goed geregeld. Ben je in het noorden en wil je reizen naar het westen. Dan kun je bijvoorbeeld reizen door middel van een zee bus, een taxi of met de metro. In istanbul wordt er veel gebruik gemaakt van de Taxi's. Deze zul je opvallend veel zien in Istanbul. Deze zijn geel van kleur en vallen dus erg op. Veel studenten reizen met de minibussen. Deze zul je ook veel zien rondrijden in de grote metropool. De vliegtickets naar Istanbul zijn relatief goedkoop, net zoals de kosten van de openbaar vervoer in  de stad. 

 

Geef een reactie